حجتالاسلاموالمسلمین نکونام نماینده ولیفقیه در دیدار رییس دانشگاه فرهنگیان کشور که به میزبانی دفتر ایشان برگزار شد کار این نهاد را ارزشمند و ضروری دانست و گفت دستگاههای آموزشی به همان اندازه که برای نسل جوان و نوجوان سرمایهگذاری میکنند باید برای فرهنگیان و ارتقاء علم و اخلاق این قشر هم سرمایهگذاری کنند.
وی مشکلات برخی عرصهها را کمبود نیروهای مجرب و کارآزموده ازنظر علمی و مهارت دانستند و افزودند به معنای واقعی ما این خلاء را در جامعه احساس میکنیم چراکه آنطور که باید خودش را در بتن جامعه نشان نمیدهد.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان مهمترین نقش دانشگاه را ارائه خدمات فکری، فرهنگی و علمی به نسل جوان دانست و افزود : مهمترین نقش دانشگاه این است که دانشجو بعد از فارغالتحصیلی بداند که چه رسالتی بر دوشش قرار دارد.
این مقام مسئول یکی دیگر از رسالتهای دانشگاه را جذب افراد متخصص و کیفی دانست و گفت این نیروها میتوانند در این امر نقشآفرین باشند، چراکه رسالت، رسالت سنگینی است.
نماینده محترم ولیفقیه به ارتباط بین حوزه و دانشگاه اشاره و تأکید کردند اگر یک ارتباط قوی و مستمر بین این مجموعهها وجود داشته باشد در آن صورت است که دانشگاهها محل انسانپروری و میتوان به این حرکت امیدوار بود.
حجتالاسلاموالمسلمین نکونام یکی از ضعفهای دستگاههای آموزشی را ضعف قرآنشناسی یادکردند و وظیفه این دستگاهها را درس و پیام گرفتن از قرآن و فرمود : ما در جامعه قرآنخوان کم نداریم ولی هدف اصلی قرآن دانی و درک و فهم معنا و مفهوم قرآن است.
وی تأکید کرد: جامعه آموزشی ما از درک و پاسخگویی به سؤالاتی همچون،انسان کیست؟ انسان به کجا باید برسد؟ چه باید بکند؟ در چه مسیری باید قرار بگیرد؟ و برای قرار گرفتن در این راه چه ابزاری را نیاز دارد؟ ناتوان و ضعیف است.
نماینده ولیفقیه تربیتمعلمان دلسوز را یکی از وظایف این مجموعه دانست و افزود اگر دانشگاه به این سمت یعنی جذب نیروهای توانمند حرکت کند در این صورت میتوان گفت نهادهای آموزشی نقش اساسی را در جامعه ایفاء میکنند.