نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد حجت الاسلام و المسلمین نکونام امروز (جمعه، سوم بهمن ماه) در خطبه های نماز جمعه شهرکرد گفت: چند مناسبت داریم که من همه اینها را تجمیع میکنم در یک مجموعه که خروجی همه این مناسبتها هم یک چیز است.
امام جمعه شهرکرد گفت: چهارم بهمن در سال ۱۳۵۷ روزی است که بختیار فرودگاهها را بست تا جلوی ورود امام به کشور را بگیرد، یک خیال خام و فکر واهی و تحلیل غلط، همین تحلیل غلطی که خیلیها داشتند همین خیال خام و فکر واهی که خیلیها داشتند و به جایی هم نرسیدند، شاه این فکر باطل را داشت به جایی نرسید، نخستوزیرش داشت و نخستوزیرانش و دولتش داشتند و به جایی نرسیدند بختیار هم با همین فکر غلط که اگر امام نیاید انقلاب تمام میشود و مردم دست از یاری امام برمیدارند و آنها میتوانند باز چند روز دیگری بر این مردم حکومت ظالمانه و ستمگرانه داشته باشند فرودگاه را بست، خب دیدیم که فشار مردم، ایستادگی مردم و تحصن آنها و مطالبه جدی و همهجانبه از همه شهرها و روستاهای کشور برخواست و این فتنه را هم خنثی کرد و این توطئه را هم از بین برد و به دنبال آن انقلاب اسلامی به فضل پروردگار متعال شکل گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود: در طی انقلاب حوادث فراوان ازجمله حادثه ششم بهمن رخ داد، شش بهمن حادثهای بود که در آمل صورت گرفت. شما فراوان این را شنیدهاید و اینجا هم ما روی این معنا همه ساله تقریباً تأکید و تحلیل داشتیم چون از حوادث مهم و درسآموز است.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: گروهکها به اشاره اربابانشان به هم پیوستن و در جنگلهای آمل یک مجموعه متشکل را شکل دادند و به خیال خام و واهی خودشان نقشهای کشیدند که مثلاً آمل را تصرف کنند و با تصرف شهر آمل ضربهای بر نظام جمهوری اسلامی ایران وارد کنند و اهداف شیطانی خودشان را دنبال کنند خب چی شد؟ این خیال واهی و تحلیل پوچ و غلط باز به وسیله مردم خنثی شد این مهم است. مردم آمل شهر خودشان را شهر هزار سنگر قراردادند و خود مردم ریختند کوچه و خیابان را سنگر کردند و در مقابل اینها ایستادگی کردند و شر اینها را از سر شهر کم کردند و اجازه ندادند نقشه شیطانی آنها عمل بشود.
امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: ببینید من همین جا یک درس بگیرم، اینکه امروز مدام و مستمر گفته میشود به مردم تکیه کنید اتکاء به درون و توانمندیهای انسانی و غیرانسانی درون داشته باشید اینها نمونههایش هست، تکیه بر مردم این میشود که خود مردم میریزند و از شهرشان دفاع میکنند و شهر هزار سنگر تشکیل میدهند و کوچه و خیابان را سنگر میکنند و دفاع میکنند اما اگر مردم نباشند شما با چهارتا نیروی نظامی میخواهید در مقابل اینها بایستید؟ نمیشود، کار باید به مردم سپرده بشود و مردم خود احساس تکلیف و مسئولیت بکنند، انقلاب مال مردم است چرا ما به مردم تکیه نکنیم، چرا مردم خودشان صاحب اختیار و صاحب امور نباشند؟ این نکته مهمی است. آمل یک نمونهاش است و دهها و صدها نمونه که در طول این چهل و چند سال داریم و مردم حضور داشتند و دفاع کردند.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام در ادامه گفت: این روزها ما سالروز وفات حضرت امالبنین را هم داریم، وفات حضرت امام البنین در ۱۳ جمادی الآخر هشتم بهمن که باز میخواهم پرده دیگری از دفاع مردمی را بگویم؛ این بانوی بزرگوار و مکرمه همسر علی بن ابیطالب اما چه همسری که به معنای واقعی کلمه مادر برای حسنین و زینبین و یک مشاور تمامعیار و یک خادم و کنیز تمامعیار برای علی بن ابیطالب و حسنین و زینبین؛ نه تنها خودش بلکه فرزندانش هم اینگونه بودند. راجع به این معنا آدم وقتی مطالعه میکند خیلی مسئله است و خیلی درس میگیرد که واقعاً این بانوی مکرمه کجا تربیت شده بود، در آن شرایط چطور درس از وجود نازنین پیامبر اکرم گرفته بود و از اسلام درس آموخته بود و اینگونه عقیده محکم و ارادت قوی نسبت به خاندان پیامبر و نسبت به علی بن ابیطالب پیدا کرده بود و شناخت نسبت به علی بن ابیطالب پیدا کرده بود که وقتی وارد خانه علی بن ابیطالب شد هیچ احساس همسری نکرد احساس اینکه من به عنوان یک همسر وارد خانه علی شدم نه، به عنوان یک کنیز و یک خدمتکار برای علی بن ابیطالب ولی خدا و وصی رسول خدا بود، مقام علی ابن ابیطالب را خوب درک کرده بود و خوب شناخته بود و فرزندان علی بن ابیطالب را خوب شناخته بود و فاطمه زهرا سلامالله علیها را خوب شناخته بود.
امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: ببینید برادران و خواهران اینکه گفته میشود بصیرت یعنی شناخت از اولیاء الهی شناخت از راه و شناخت از شاخصها و اینها نمونهاش هست، این امالبنین از آنهایی بود که در این جهت واقعاً بصیرت فوقالعادهای داشت و خوب شناخت پیدا کرده بود و چون خوب شناخت پیدا کرده بود وقتی وارد خانه علی شد هیچ ادعایی نداشت جز کنیزی و جز خدمتگزاری و تا آخر عمرش هم اینچنین بود. یعنی حتی بعد از این که حادثه کربلا رخ داد و فرزندانش شهید شدند و بعد از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام در بقیع این امالبنین که زن فاضلهای هم بود و ذوق شعری فوقالعادهای داشت و زن با کمالی بود در بقیع شعر و نوحه میخواند و مردم را جمع میکرد و عزاداری و نوحهسرایی میکرد و به این وسیله پرچم اباعبدالله و پرچم کربلا را زنده نگه میداشت یعنی تا آخر عمر این زن پای اولیاء الهی ماند. آدم وقتی سرگذشت این بانوی مکرمه را مطالعه میکند میبینید که چقدر توفیق داشته است، یک خانم بوده در آن زمان که فاصلهای با دوران جاهلیت و امثال اینها نداشته ولی پرورش و بصیرت پیدا کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: حالا این روز را روز تکریم مادران و همسران شهدا میگویند، من عرضم این قسمت است. یک بخش عظیم از یاران مردمی انقلاب همسران شهدا هستند، مادران شهدا هستند، خواهران شهدا هستند، فرزندان شهدا هستند اینها هر کدام به نوبه خودشان یک بخش عظیم مردمی را در یاری انقلاب اسلامی و یاری نظام تا به امروز شکل میدهند. گاهی آدم میبیند واقعاً فداکاریهایی را که من خانمی را سراغ دارم که همسرش شهید است خواهر چند شهید است و شهدای فراوان در خانوادهشان هست اما با همان شرایط در کارهای خیر سهیم هستند و در مسجد سازی و عمران و آبادانی مشارکت میکنند و در خیرات و مبرات و خدمات اجتماعی هستند و اینجور این خانوادههای شهدا دارند از انقلاب دفاع میکنند و اینجور یاریگر نظام اسلامی هستند
امام جمعه شهرکرد گفت: من در پایان این قسمت این نتیجه را بگیرم و به بعضی از اینهایی که متأسفانه قدر این مردم را نمیدانند قدر مردمی که هزار سنگر در آمل ایجاد کردند، قدر مردمی که فتنه بختیار را خنثی کردند، قدر مردمی که در دفاع از شهدا و آرمانهای شهدا محکم ایستادند قدر این مردم دانسته نمیشود و گاهی شرایطی به وجود میآورند، متأسفانه زیاد هم شرایط اقتصادی نامناسب برای مردم به وجود میآورند، دل به بیگانه میبندند و نگاه به بیگانه دارند، یکجوری بعضیها الآن از آمریکا حرف میزنند که آدم واقعاً تعجب میکند، یکجوری از رفتن یک رئیسجمهور در آمریکا و آمدن یک رئیسجمهور دیگر حرف میزنند که گویا یک کودتایی در آمریکا شده است و همه چیز تمام شده است و گذشتههای آمریکا تمام شده است و همه چیز دوباره از نو شروع شده و مطابق میل این آقایان شده است، نیست این جور همه میدانند این جوری نیست همه میدانند آن رئیسجمهور که رفت با این رئیسجمهوری که آمده است هر دو در یک فاز هستند هر دو یک راه را دارند دنبال میکنند هر دو دشمن سرسخت انقلاب اسلامی هستند هر دو تحریم کننده هستند هر دو سنگانداز هستند هر دو هر چه میتوانند علیه این انقلاب تلاش میکنند تعجب میکنیم این ادبیاتی را که بعضی از این آقایان به کار میبرند و این قدر رفتن یک رئیسجمهور را بزرگ میکنند.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: بله رفتن اینها هر کدامشان که بروند درواقع جشن باید گرفت ولی این نیست که رفتن یک نفر و آمدن یک نفر دیگر تحولی در آمریکا ایجاد شده باشد چرا امید کاذب در مردم به وجود میآوریم، چرا بیجهت مردم را ناامید میکنیم. شما با این کارها و حرفها متأسفانه فضاهایی را به وجود میآورید و بعد هم نمیتوانید مسائل مردم را پاسخ بدهید.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام خاطرنشان کرد: الآن مسائل اقتصادی و نابسامانیهای بازار و گرانیها اینها از یکطرف فشار بر زندگی مردم میآورد از آنطرف مسئله بازار سرمایه است خب مردم به توصیه شما آمدند این قدر تأکید کردید بیاید در بورس سرمایهگذاری کنید بورس یک بازار مطمئن برای اینکه شما سرمایهگذاری کنید است خب مردم گوش کردند آمدند اما الآن سرمایه مردم چه شد؟ سوخت شد سرمایهها خرد مردم و چقدر مردم از این جهت با مشکل مواجه هستند و یک اضطرابی جامعه را به خاطر بد عمل کردن اینها گرفته است، به اینها برسید، این مردمی که این قدر صادقانه دارند خدمت میکنند دارند کمک میکنند و یاری میکنند نباید اینها مورد بیمهری قرار بگیرند و نگاه به بیرون باشد.
امام جمعه شهرکرد تاکیدکرد: کشور الحمدلله به حول و قوه الهی توانمند است، توانمند دفاعی، توانمند نظامی، توانمند اقتصادی، توانمند امکانات. شما همین ایام این نیمه دوم دیماه این رزمایشهایی را که صورت گرفت واقعاً اقتدارآفرین بود و چشم دشمنان را به حول و قوه الهی کور کرد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود: رزمایش دریایی اقتدار ۹۹ توسط ارتش، بزرگترین رزمایش پهبادی غرب آسیا توسط ارتش، رزمایش نیروی زمینی ارتش، رونمایی از شهر موشکی در حاشیه خلیجفارس برای اقتدار دریایی و رونمایی از ناو بندر عظیم و راهبردی مکران که اینها روی هم رفته تولد دیگر برای بازدارندگی موشکی نظام جمهوری اسلامی محسوب میشود، دشمن اینها را میبیند و وحشت و هراس دارند و به خودشان اجازه نمیدهند تعرضی به این کشور داشته باشند؛ کشور الحمدلله قوی است و توانمند است و مردم الحمدلله در میدان هستند دل ببندیم به این مردم و در فکر رفع مشکلات این مردم باشند مخصوصاً این قسمت آخری که عرض کردم همه هم مجلس هم قوه قضائیه و هم دولت که بهشدّت تو میدان بیاید و کمک مجلس و دستگاه قضائیه را بپذیرد و کمک کنند تا این مشکل حل بشود و این سرمایه بربادرفته مردم حداقل تا حدودی احیا بشود.